Проектування архітектури бізнес-аналітики фармацевтичної компанії

Автор(и)

  • Н. В. Зайцева Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

В умовах високого рівня конкуренції та багатьох викликів у фармацевтичній галузі фармацевтичним компаніям потрібно використовувати всі наявні в їх розпорядженні інструменти для підвищення ефективності роботи та збільшення доходів. Працюючи, щоб не відставати від зростаючого ринку ліків, фармацевтичні компанії потребують рішень з управління інформацією, що дозволяють їм приймати кращі ділові рішення на основі обробки величезних обсягів інформації. Тому актуальним питанням постає проектування архітектури бізнес-аналітики фармацевтичних компаній, спроможної до роботи з незліченною інформацією, що є в їх розпорядженні, для прийняття кращих бізнес-рішень та цільового спрямовування своєї діяльності.

Біографія автора

Н. В. Зайцева , Донецький національний університет імені Василя Стуса

магістр спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»

Посилання

Edoardo Gori, Big Data Deployment Model for the Architecture's Optimization: A Pharma Manufacturing Business Case. - M.Sc. Management of Technology – Information Systems ESIEE Paris, 2019. – 64 р.: https://www.researchgate.net/publication/332470397 (27.04.2021)

BI solution architecture in the Center of Excellence, 11/11/2020: https://docs.microsoft.com/enus/power-bi/guidance/center-of-excellence-business-intelligence-solution-architecture

Внутрішня документація з проектування бізнес-аналітики компанії Acino

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-07-08