Аналіз та оптимізація проекту «Розробка та налагодження виробництва нової моделі смартфону на підприємстві» засобами MS Project

Автор(и)

  • М.О. Новицький Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • Т.В. Нескородєва Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Програмний продукт MS Project на платній основі надає можливості для створення, керування, представлення, автоматичного планування проектів, що діляться на етапи. Є можливість слідкувати за виконанням проекту поетапно, а також встановлювати погодинну вартість роботи над кожним етапом, включаючи понаднормові. Неможливо також не вказати на наявність реального світового попиту на програму-помічник у плануванні, яка буде легкою в опануванні завдяки величезному представництву на ринку продукції Microsoft, знайомому усім інтерфейсу та принципу роботи.

Біографії авторів

М.О. Новицький , Донецький національний університет імені Василя Стуса

студент 4 курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»

Т.В. Нескородєва , Донецький національний університет імені Василя Стуса

д.т.н., доцент, завідувач кафедри інформаційних технологій

Посилання

А 43 «Актуальні проблеми менеджменту в умовах сучасних викликів» (ІваноФранківськ, 7-8 квітня 2021 року): Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, Івано-Франківськ, 2021. — 102 с.

Офіційний сайт Microsoft Office [Електронний ресурс]: — Режим доступу: https://www.microsoft.com/uk-ua/microsoft-365/project/project-management-software

В.В. Христиановський, Т.В. Нескородєва, Ю.Н. Полшков. Экономико-математические методы и модели: практика применения в курсовых и дипломных работах: учебное пособиe — Донецьк: ДонНУ, 2012. — 124 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-06-30

Номер

Розділ

Секція "Системи та методи аналізу даних та підтримки прийняття рішень"